Access Bars

Naast coach ben ik Access Consciousness Bars Practitioner. Ook deze methode kan je helpen om jouw klachten te verhelpen of te verlichten.

Wat is Access Bars?

Op je hoofd zijn 32 drukpunten waar bepaalde persoonlijke informatie ligt opgeslagen: emoties, gedachten, gewoontes, et cetera. Die emoties, gedachten en gewoontes kunnen je blokkeren om je gewenste doel te behalen. Door het stimuleren van de specifieke drukpunten op je hoofd kunnen die blokkades oplossen. De hersengolven vertragen daadwerkelijk wanneer de drukpunten worden gestimuleerd. Mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid en migraine.

Een sessie

Tijdens een Bars sessie lig je (aangekleed) op je rug op de behandeltafel. Een behandeling duurt een uur. Ik raak je hoofd zachtjes aan en tijdens de behandeling kom je in een ‘Theta staat’, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Veel mensen ervaren na afloop van een behandeling direct meer ruimte in hun hoofd. Indien gewenst kom ik bij je thuis de behandeling geven en neem ik de behandeltafel mee (maximaal een kwartier reizen vanaf Leiden).

Voor wie?

Access Bars is geschikt voor iedereen. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan baat hebben bij een behandeling.